Om oss

 

Hege Erichsen Godheim

Idrettsfysioterapeut, Eier av Løp- og Idrettsklinikken

Mobil: 95222750

Epost: h.godheim@loep-og-idrettsklinikken.no

 

Hege ble utdannet fysioterapeut ved Fysioterapi høgskolen i Oslo i 1996. Hege er også utdannet idrettsfysioterapeut. Hun har spesialisert seg på undersøkelse og analyse av belastningmønsteret i underekstremitene og løpestilsanalyser. Hun er spesialist i muskel- og skjelett ultralyd underekstremitetene.

Hun er faglig ansvarlig for SuperSole konseptet i Norge og utdanner andre norske og svenske fysioterapeuter innen konseptet. Hege har vært fysioterapeut for Asker fotball Kvinner og for landslaget i hundekjøring.

 

 

 

 

Silje S van der Rest

Fysioterapeut, Daglig leder ved Løp- og Idrettsklinikken

Mobil: 90978662

Epost: Silje@loep-og-idrettsklinikken.no

 

Silje er utdannet ved Saxion hoogschool Enchede, Nederland, 2001 og har erfaring fra privat praksis i Nederland. Hun har instruktør utdannelse innen SuperSole konseptet og brukes som foredragsholder. Itillegg har hun diverse videre utdanning innen idrettsmedisin, MTT, SET-fysioterapeut, triggerpunkt behandling med nåler,vibrasjonstrening. Silje har også erfaring innen bedriftsfysioterapi og kan foreta arbeidsplassvurderinger på oppdrag fra NAV.

 

Marius Holst Meinseth

Fysioterapeut

Mobil: 99618805

Epost: Marius@loep-og-idrettsklinikken.no

 

Marius er udannet ved Kings College London 94-99. Han jobber som fysioterapeut for ro- og padle landslaget. Marius har vært med landslaget i over 10 år. Marius har vært med i 4 VM og 2 OL som fysioterapeut. Marius er også utdannet SuperSole behandler og har videreutdanning innen triggerpunkt behandling med nåler.

 

Tron Rustadbakken

Fysioterapeut

Mobil: 90028418

Epost: Tron@loep-og-idrettsklinikken.no

 

Tron er utdannet ved Fysioterapi Høgskolen i Oslo. Tron jobber på kombinert landslaget. Han har vært med i 2 VM som fysioterapeut. Tron er utdannet SuperSole behandler.

 

Løp- og Idrettsklinikken ble stiftet i 1997.

 

Vi holder til i lyse, fine lokaler sentralt i Asker sentrum, på toppen av Trekanten handlesenter.

 

Knud Askersvei 26, 1383 Asker. Det er ikke langt verken fra buss eller tog og det er 2 timers gratis parkering i p-huset til Trekanten.

 

 

Vi kan nås på tlf 66762210 eller epost: info@loep-og-idrettsklinikken.no

 

Våre åpningstider er mandag til fredag 0800-1600

 

Lik oss gjerne på Facebook - Løp- og idrettsklinikken - der holder vi dere faglig oppdatert.

 

 

Fysioterapeutene som jobber ved Løp- og Idrettsklinikken holder seg hele tiden faglig oppdatert, vi deltar på kurs, vi holder kurs og vi deltar på ulike operasjoner og kongresser.

Copyright © All Rights Reserved