Kurs kalender

SuperSole

 

Løp- og Idrettsklinikken er kontaktklinikken for SuperSole-nettverket i Norge.

 

SuperSole er et dansk konsept for behandling av fot relaterte lidelser. Dersom du plages av skjevheter i kroppen din kan disse stamme fra feilbelastning i føttene som kan korrigeres gjennom en behandling hos oss.

 

Behandlingen inneholder en biomekanisk undersøkelse av foten og kroppen som helhet og en vurdering av sammenhengen mellom eventuelle dysfunksjoner. Utifra undersøkelsen avgjør vi om det skal settes igang en behandling, trening, fremstilling av innleggssåler eller en kombinasjon av alle tre.

 

Innleggssålene kan løpende korrigeres ved at de varmes opp, så det er viktig at oppfølgende konsultasjoner avtales for å sikre en optimalisering av behandlingen. Behandlings konsept ivaretar barn, reumatikere, folk med ankel, kne, hofte eller rygg plager, folk som går og står mye i jobben, mosjonister, toppidrettsutøvere og en rekke andre plager.

 

Vi foretar også løpestils analyser for å vurdere fotstillingen under jogging/løping. Vi kan anbefale den beste typen joggesko/løpesko for dine føtter og lage og tilpasse innleggssåler til dine treningssko ved behov.

 

Kurs kalender 2016

 

SuperSole trinn 1 - 20/21 februar - Asker - Anatomi, biomekanikk og tilpassing av innleggssåler

 

SuperSole trinn 3 - 9/10 april - Asker - Workshop trinn 3 kurs, masse spennende forelesere

 

SuperSole trinn 2 - 21/22 mai - Akser - manuelle mobiliseringsteknikker underekstremitetene

 

SuperSole trinn 1 - 3/4 september - Asker

 

 

Copyright © All Rights Reserved